food menu

opening chapter

starters
Endiiviä, taatelia, hasselpähkinää & fromage blanc -juustoa
Endive, dates, hazelnuts & fromage blanc cheese
16
Paahdettua myskikurpitsaa, mustavalkosipulimajoneesia & kurpitsansiemen dukkah
Roasted butternut squash, black garlic mayo & pumpkin seed sukkah
14
Burrataa, selleriä, ananasta & pistaasia
Burrata, celeriac, pineapple & pistachios
16
Hamachi crudo, ponzua, limellä maustettua kurkku-dashilientä & korianteria
Hamachi crudo, ponzu, cucumber dash broth with lime & coriander
17
Kampasimpukkaa, omenaa & Vin Jaune -kastiketta
Scallops, apple, Vin Jaune sauce
19
Härkäcarpaccio “cacio e pepe”, Piave Vecchio -juustoa & sitruunaa
Beef carpaccio “cacio e pepe”, Piave Vecchio cheese & lemon
18

the plot

entrees
Persilja-valkosipulipastaa & paistettuja etanoita
Parsley garlic pasta & fried esgarots
19
Sieniagnolotteja, sienivaahtoa & hasselpähkinää
Mushroom agnolotti, mushroom foam & hazelnuts
19
Paistettua vasikan kateenkorvaa, sipulivaahtoa & sieni XO
Pan fried sweet bread, onion foam & mushroom XO
18
Parsarisottoa, saksanpähkinää & kafferilimeä
Asparagus risotto, walnut & kaffir lime
18

the main act

mains
Porkkanaa, grillattua nektariinia, voipapupyrée & minttu-oreganovinegrette
Carrots, grilled nectarine, butter bean purée & mint oregano vinaigrettte
25
Paistettua kuhaa, selleripyree, käsinkuorittua katkarapua & heralla maustettu voikastike
Pan fried pike perch, celery puree, hand-peeled shrimp & brown butter beurre blanc
37
Viiriäistä, karhunlaukkaa, puikulaperunapyrée & tryffelikastike
Quail, ramson, almond potato purée & truffle sauce
32
Tellerin pippuripihvi, lehtikaalia & pancettaa
Teller’s pepper steak, kale & pancetta
47
Grillattua siikaa, puikulaperunapyréetä & suolaheinä-kaprisvinegrette kahdelle
Grilled whitefish, almond potato purée & caper vinaigrette with sorrel
84
Grillattu T-luupihvi “black & white” ranskalaisilla & sydänsalaatilla kahdelle
Grilled T-bone steak “black & white”, french fries & baby gem salad for two
13 / 100g
Kotimainen dry age entrecote -pihvi ranskalaisilla ja sydänsalaatilla kahdelle
Finnish dry aged entrecote, french fries & baby gem salad for two
109

side quests

sides
Fenkolinkukinnolla & siirapilla glaseerattua briossia
Brioche glazed with fennel bloom & syrup
7
Puikulaperunapyrée & ruskistettua voita
Almond potato purée & beurre noisette
6
Ranskalaiset, mustapippurimajoneesi & parmesaania
French fries, black pepper mayonnaise & parmesan
6
Sydänsalaattia & piimäkastiketta
Baby gem salad & buttermilk dressing
6
Lehtikaalia, pancettaa & hollandaisekastiketta
Kale, pancetta & hollandaise sauce
6
Marinoidut oliivit
Marinated olives
5

sweet endings

desserts
Appelsiininkuorella ja vaniljalla maustettu crème caramel
Crème caramel flavoured with orange zest & vanilla
11
Suklaa-espressokakkua, mascarponevaahtoa ja vaniljagelatoa
Chocolate espresso cake, mascarpone & vanilla gelato
14
Hunajakakkua, sitrus-vaniljahapankermaa & passion-appelsiinisorbet
Honey cake, citrus and vanilla creme fraiche & passionfruit-orange sorbet
13
Perlakakkua, vaniljagelatoa & diplomat creme
Perla cake, vanilla gelato & diplomat creme
13
Pala juustoa & punaherukkaa
Piece of cheese & red currant
8
Vaniljagelatoa & suolakaramellia
Vanilla gelato & salted caramel
6
Lakritsi-karamelligelato
Liquorice caramel gelato
6

questions?

Vastaamme mielellämme erityisruokavalioihin ja allergioihin liittyviin kysymyksiin.
In case of special diets or allergies we are more than happy to help.
Allergeenit / allergens
Lihojen alkuperämaat: Suomi
Origins of meats: Finland